TIKUV-TRIKOTAJ MAHSULOTLARIGA TALABNI SHAKLLANTIRISH STRATEGIYALARI - QOSIMOV, Farrux (Тараққиёт тадқиқотлари: илмий-амалий анжуманлар материаллари тўплами, 2024)
O‘zbekistonning tikuv va trikotaj sanoati oxirgi yillarda sezilarli darajada rivojlanib, mahalliy va xalqaro bozorlar uchun keng ko‘lamli mahsulotlar ishlab chiqarilmoqda. Ushbu maqolada “Tikuv-Ziyo-Fayz” MCHJ misolida tikuv-trikotaj mahsulotlariga talabni shakllantirish bo‘yicha samarali marketing strategiyalari ko‘rib chiqiladi. Kompaniya strategiyasining asosiy yo‘nalishlari iste’molchilar segmentatsiyasi, brendni rivojlantirish, marketing kommunikatsiyalari, mijozlar bilan aloqalar va mahsulotni differensiyalashdan iborat.