ISPAN TILIDAGI FRAZEOLOGIZMLAR VA ULARNING SEMANTIK XUSUSIYATI HAMDA TAHLILI - ABDURAXMATOVA, Nodira (Тараққиёт тадқиқотлари: илмий-амалий анжуманлар материаллари тўплами, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek va ispan tili frazeologik birliklarining o‘zaro bir-biriga bog‘liqligi va farqi, ularni tarjima qilish shakllari qiyosiy jihatdan o‘rganilgan.